Vår story

För precis 15 år sedan korsades våra vägar för första gången när vi arbetade på en av Nyköpings kreativa reklam- och webbyråer. Vi kände snabbt att våra kompetenser och tidigare erfarenheter kompletterade varandra och tankar om att driva en byrå tillsammans kändes naturligt. En stor vänskap och tillit växte fram i olika kreativa arbetsprocesser, spännande uppdrag och möten med människor och företag. Många av dessa människor och företag har vi än i dag den stora äran att få utvecklas och arbeta tillsammans med. Våra kunder och samarbetspartners har stor kompetens och erfarenhet inom sin bransch, är målmedvetna, drivna och kloka.

Det värdesätter vi!

Äntligen gavs tillfället och dagen kom då vi bestämde oss för att tillsammans starta en marknads- och kommunikationsbyrå. Med mer än 30 år i branschen har vi själva blivit starka varumärken och därför kändes valet lätt när det gällde att sätta företagsnamnet.

Öjert & Klang är en kreativ och formstark marknad- och kommunikationsbyrå som brinner för att bygga och underhålla varumärken. Med vår erfarenhet och kompetens lägger vi grunden för kommunikativa lösningar och hållbara affärer.

För att lyckas med en satsning krävs mer än en stark vilja och en god affärsidé. I de flesta fall behöver man också stöd av träffsäker marknadsföring (strategi) och kommunikation (kreativitet) för att nå ända fram. Utvecklingen går fort och det räcker inte längre att bara göra reklam. Det är viktigt att ställa sig frågan ”vad är syftet” och ta fram rätt nycklar till de olika aktiviteterna för att lyckas.

Vi har erfarenhet av arbete med marknadsföring, försäljning och kommunikation på tidning, reklambyråer och inhouse på större företag, lokalt och i storstäder som Stockholm och London. Vi åtar oss stora som små uppdrag och kan vara din reklambyrå och ”bollplank”, ett stöd till din marknadsavdelning eller en effektiv produktionsbyrå som avlastning vid större toppar.

 

Ibland tar livet nya vändningar och Katarina har valt att gå vidare i nya utmaningar och arbeta med bland annat företagsetableringar på Näringslivsenheten på Nyköpings kommun.

Tack för den här tiden och ett väldigt roligt samarbete – stort lycka till med framtida utmaningar och möjligheter!

Byrån passar nu också på att byta namn till Öjert & Co men ni når oss som vanligt via vår mejl, telefon och hemsida.

Varmt välkommen till Öjert & Co!